Besøg os på LogiMAT 2018 

14-02-2018

Årets LogiMAT er altid en vigtig og spændende messe begivenhed for os. LogiMAT løber af stablen fra d. 13-15 marts 2018 og er derfor lige om hjørnet. 

Under sloganet “Digital-Networked-Innovative”, finder dette års 16. LogiMAT “International Trade Fair for Distribution, Material and Information Flow” sted i Stuttgart.  

 Logimat_logo.svg

Digitalisering, networking og big data er nøglekoncepter i denne tid med industri 4.0 og Internet of Things. De store fremskridt i IT og teknologi samt de tilhørende, intelligente og selvstyrende systemer, åbner op for et helt nyt niveau af produktivitet og værdiskabelse langs hele værdikæden.  

Dataudveksling i realtid giver dig muligheden for at handle fleksibelt i forhold til forandringer og lave justeringer over tid – både i produktionen og på lageret. 

Systemer vokser intelligent sammen. Denne smarte form for networking skaber grundlaget for tidsbesparelser, energisk effektivitet og sikkerhed. I denne ideelle verden vil mennesker og maskiner samarbejde fejlfrit og intuitivt.  

EffiMat er naturligvis også tilbage med en stand på LogiMat! Vi vil præsentere vores projekter og løsninger i hal 1, stand 1G10. I år vil du kunne opleve vores EffiMat®  med automatisk indføring og automatisk pluk ved brug af en robot. 

 

Vi sender dig gerne en adgangsvoucher på e-mail. Kontakt info@effimat.com med en forespørgsel. 

Mere information om messen kan findes her. 

Mere information om vores EffiMat® kan findes her. 

Vi glæder os til at se dig. 

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.