Din logistik specialist i Danmark

19-07-2018

EffiMat Storage Technology A/S har hovedkontor i Odense, Danmark. Her bliver specialløsninger planlagt, udviklet og bygget til din virksomhed. Vi leverer vores produkter til hele verden.

Vi tilbyder lagerløsninger og rådgivning til adskillige industrier og alle vores løsninger er ensbetydende med effektiv ordreplukning, avanceret udstyr, mange års erfaring og topmotiverede medarbejdere. Vi ekspanderer kontinuerligt vores know-how og services og er samtidig altid i kontakt og opdateret med vores kunder og deres behov.

En solid økonomi kræver en stærk logistikpartner, som kan takle hvilke som helst udfordringer og yde optimal support til kundens forretning. Vores konsulenter supporterer din virksomhed i at implementere innovative og effektive proces-orienterede løsningskoncepter. Denne support gør, at du kan håndtere nuværende og langtidssigtede udfordringer i din industri.

Mere info om vores produkter kan findes på vores webside HER.

 

EffiMat commissioning robotClassicMat vlm

Eller vil du blot lære os lidt bedre at kende? Kontakt os gerne for information eller spørgsmål omkring vores produkter!

Vi er altid klar til at hjælpe på
+45 7199 4800 eller info@effimat.com.

Vi glæder os til at have en personlig og uformel samtale med dig og undersøge hvordan vi kan løse lige netop de logistik udfordringer, som din virksomhed står overfor.

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.