Dynamisk, struktureret og eksekverende global salgssupporter

22-01-2018

Brænder du for salgssupport, høj kundetilfredshed og god service – og er du villig til at gøre en forskel? Så er du måske den globale salgssupporter vi leder efter hos Effimat Storage Technology A/S. Vi søger en dygtig og engageret supportprofil til en spændende nyoprettet stilling i vores salgsorganisation. I et salgsteam på 8 personer vil dit primære ansvar være at supportere virksomhedens Regional Sales Managers med diverse salgsopgaver. Det er bl.a. dit ansvar at være bindeled/daglig kontakt mellem partnere/kunder og Effimat, samt sikre at CRM-systemet er opdateret. Du bliver involveret fra første kontakt med kunden over tilbudsgivning til ordren/projektet professionelt er kørt igennem og afsluttet.

Helt forrest på automation og software

Hos EffiMat hjælper vi vores kunder med at optimere deres logistik og producere smartere. Det gør vi ved at integrere vores lagerautomater i deres interne logistikflow og produktionslinjer – en forretningsmetode, som indtil videre har placeret vores produkter hos en lang række små og store, velrenommerede virksomheder Worldwide.

Alsidig vifte af opgaver

Med reference til Regional Sales Manager vil du få en alsidig hverdag med en bred kontaktflade, udviklingsmuligheder og udfordringer. Dine typiske arbejdsopgaver vil være som følger:

  • Supportere Regional Sales Managers under hele salgsprocessen – udarbejde tilbud og kontrakter
  • Support af al salgsmateriale til salgsorganisationen – udarbejdelse af præsentationer, tilbud m.m.
  • Opsøge nye udbud i Danmark, samt udarbejde materiale til udbudsrunder
  • Hjælpe med at generere nye emner/leads, som sammen kontaktes i forhold til aftalt plan
  • Deltage i dagsmesser i Danmark
  • Tovholder og koordinator på Åben Hus-arrangementer
  • Ansvar for showroom – at alt er klar
  • Ad hoc-opgaver

Engageret profil som kan flytte noget

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du er proaktiv og initiativrig, samt motiveres af at være en del af et dynamisk miljø, hvor det går stærkt og forandringerne er mange. Du er kendetegnet ved at være imødekommende og let at samarbejde og kommunikere med. Du er løsningsorienteret og kan selvstændigt løse opgaver – samtidig med at du er en stærk teamplayer. Med dit gåpåmod og store drive håndterer du udfordringer på en positiv og fleksibel måde. Dine omgivelser beskriver dig som struktureret og handlekraftig – én der kan få ting til at ske uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Godt fagligt funderet

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – til gengæld kommer du fra en lignende stilling med min. 5 års dokumenteret praktisk erfaring, har teknisk flair og tidligere har haft kommunikation på internationalt plan. Desuden ser du it-værktøjer som en uundværlig del af din dagligdag, hvorfor du er dygtig til Officepakken. Samtidig er det er et krav, at du har kendskab til CRM, gerne Microsoft Dynamic. Derudover kan du kommunikere på dansk og engelsk såvel mundtligt som skriftlig, gerne også tysk.

 Vil du gribe muligheden?

PeoplePassionPerformance tager sig af alle ansøgninger, så følg linket http://pepape.dk/job-side og søg jobbet. Vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte Henriette Nylandsted på mobil +45 22 61 66 67 eller Regional Sales Manager, Per Østergård på mobil +45 20 26 07 66. Ansøgninger evalueres løbende.

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.