Ejner Hessel vælger ClassicMat™ til fremtidens bilhus

15-02-2018

Ejner Hessel i Aarhus har bygget landets største og mest avancerede Mercedes-Benz center med automatisk indskrivning, ClassicMat™ lagerautomater, robotstyring, vægsimulator med konfigurator og et komplet AMG Performance Center.

Pladsbesparende, hurtige og robuste lagerautomater giver effektiv ordrehåndtering

I EffiMat Storage Technology A/S er vi stolte af at have leveret ClassicMat™ lagerautomater til det avancerede Mercedes-Benz bilhus. Den dansk designede og producerede ClassicMat™ er optimeret til kompakt lagring af mange emner, og med sin letvægts liftkonstruktion og PLC-styring er det en af de hurtigste traditionelle lagerautomater på markedet.

”Med vores nye ClassicMat™ lagerautomater kan vi udføre værkstedsarbejdet mere effektivt og dermed give kunderne en hurtigere og bedre service. Lagerautomaterne mindsker mekanikernes ventetid, idet plukningen af reservedelene sker smart, hurtigt og effektivt i lagerautomaten, når vi taster bilen ind i systemet”, forklarer Sandy Falkenberg, der er indkøbschef i Ejner Hessel A/S.

”ClassicMat™ lagerautomaterne har også den store fordel, at de reducerer behovet for gulvplads til lager betragteligt. De to automater har et footprint på i alt kun 25 m2. Skulle reservedelene stå på et helt traditionelt lager, ville det kræve mindst 250 m2 gulvplads”, understreger indkøbschefen.

Ejner Hessel lagerautomat 500 235

Banebrydende integration med autobranchens ERP-system Autoline

Lagerstyringssystemet EffiSoft™ LOGIA fra Logimatic styrer de ClassicMat™ lagerautomater og er integreret med Autoline, der er Ejner Hessels ERP-system.
”Den smarte integration med vores ERP-system gør arbejdet på værkstedet endnu mere effektivt. Alle planlagte servicejobs kan forbedredes dagen før, så reservedelene er klar, når mekanikerne skal bruge dem. Kommer der en bil ind akut, registrerer vi den i Autoline. Bestillingen af reservedele sendes automatisk videre til EffiSoft™ LOGIA, så lageret kan plukke de nødvendige reservedele til værkstedet. Systemet er effektivt og giver en kort responstid”, forklarer Sandy Falkenberg.

Ejner Hessel Classicmat 500 235

Kom til reception i fremtidens bilhus
Det imponerende 7.000 m2 store bilhus i Aarhus slår dørene op i weekenden 20. – 21. januar. Du inviteret til at høre om tankerne bag det højteknologiske Mercedes-Benz bilhus og til at opleve alle de elektroniske finesser, der gør bilhuset til det mest moderne i landet.

Dørene er åben 11 til 16.

Ejner Hessel – Mecedes Benz – AMG Perfomance Center
Agerøvej 49
DK – 8381 Tilst

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.