Ejner Hessels valg af lagerautomat er igen faldet på ClassicMat™ – og det er vi glade for!  

02-07-2018

Ejner Hessel kan bryste sig af at have bygget landets største og mest avancerede Mercedes-Benz center og de har endnu engang valgt ClassicMat™ som en del af deres lagerløsning – og det er vi stolte af her hos EffiMat Storage Technology A/S!

Ejner Hessel ClassicMat

Ejner Hessel skulle bruge 2 stk. lagerautomater til opbevaring og havde brug for en løsning hvor pladsen på lageret blev udnyttet bedst muligt. Dette kan lade sig gøre ved at installere to ClassicMat™ enheder, da det blandt andet vil reducere brugen af gulvplads med op til 85%, sammenlignet med konventionelle reoler. Det er ikke blot det pladsbesparende aspekt, som vores ClassicMat™ har som fordel – tværtimod! Den forøger sikkerheden, forbedrer arbejdsmiljøet ved elimineringen af brugen af stiger og mekanisk håndteringsudstyr – ClassicMat™ har en markant positiv effekt på den generelle produktivitet. Vores ClassicMat™ er ligeledes udviklet således, at der tages stor hensyn til de ansatte.

Den valgfrie tiltfunktion er for eksempel god for ergonomien og så øger den også plukhastigheden. Men andre ord er vores ClassicMat™ ikke blot en traditionel lagerautomat – den har fået en solid opgradering, således at der ikke skal indgås kompromiser på hverken effektivitet eller sikkerhed,  

Har du læst om vores første levering af ClassicMat™ til Ejner Hessel? Det kan du gøre lige HER, hvor du også kan læse om hvordan vores ClassicMat™ er blevet integreret med Ejner Hessels ERP-system og hvilken effekt denne integration har på deres værksted.  

 Klik HER og læs mere om fordelene ved vores ClassicMat™ 

Eller kontakt vores rådgivningsteam på +457199 4800 eller  info@effimat.com 

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.