Glædelig jul og et godt nytår

18-12-2018

Julen nærmer sig og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle sammen en glædelig jul og et godt nytår.

For os har det været et spændende år, med en masse nye projekter. Et af disse nye projekter er vores samarbejde med Billund Airport, som i forbindelse med byggeriet af deres nye multihus, har ønsket at udnytte de nye kvadratmeter bedst muligt. Det betyder bl.a. at de, i det nye år, vil modtage 2 EffiMat® løsninger, som vil udnytte højden på bygningen, uden at tage kvadratmeter på gulvet. Dermed holdes lagerpladsen i bygningen nede på 25 m2 og giver mere plads til passagererne i terminalen. Hvis du vil læse mere om projektet med Billund Airport, kan du kontakte os her.

ClassicMat vlm EffiMat commissioning robot

I år har vi også mærket en stigende efterspørgsel fra markedet for e-commerce. Vi har erfaret at e-handlernes udfordringer er organisering af lager, for at sikre flow i processer, samt håndtering af lagerkapacitet. Alt dette som et resultat af, at mange vækster. Det understreger FDIHs logistik analyse, som bl.a. fortæller at 7 % i år har implementeret robotter i logistikprocessen og at yderligere 6% forventer at gøre det i 2019, for at løse disse udfordringer. Det er en udvikling vi spændte følger med i.

Alle de nye projekter betyder også, at der det seneste stykke tid, har været fuld fart på produktionen, som arbejder effektivt på, at vi kan få alle EffiMat® og ClassicMat™ løsninger sendt ud til vores kunder. Dette har også medført at vi har vækstet, og i år har kunnet byde 7 nye medarbejdere velkommen til vores team.

Med alle de nye projekter og en masse gejst blandt vores kollegaer, ser vi frem til at et spændende 2019.

Endnu engang glædelig jul og godt nytår til alle jer, fra alle os hos EffiMat Storage Technology A/S.

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.