Har du brug for en yderst fleksibel lagerløsning?

29-05-2018

Læs om nogle af de mange fordele ved vores innovative EffiMat®

Det har de fleste produktions- og distributionsvirksomheder. er vejen frem, hvis du ønsker at gøre dine lagerstyring fleksibel – det er en lagerløsning, som både giver dig et bedre overblik, men i høj grad også højner arbejdshastigheden og arbejdsglæden hos dine medarbejder. Der er mange fordele ved at vælge vores Effimat som din lagerløsning. Du kan læse mere herunder om de mange fordele vores Effimat kan give dig.

Vores EffiMat® har mange fordele, blandt andet har den en infeed feature som gør, at den kan blive en integreret del af en automations proces.

Er en EffiMat® som lagerløsning for eksempel ikke nok? Intet problem! Det er simpelt at installere flere EffiMat® enheder ved siden af hinanden.

En EffiMat® enhed kan klare op til 200 pluk per time og 2 EffiMat® enheder? Op til 400 pluk per time!

Der er også rig mulighed for, at de perifere enheder i  EffiMat® – din lagerløsning kan skræddersyes til lige præcis din virksomheds individuelle behov.

Vores EffiMat® kan dermed både bruges som en stand-alone løsning eller på fleksibel vis integreres som et standard element for individuelle designede løsninger – der er utallige anvendelsesmuligheder.

Kontakt vores rådgivningsteam +45 7199 4800 eller info@effimat.com.

Fordele ved Effimat som lagerløsning

Du kan glæde dig over de mange fordele, som der følger med, hvis du vælger en lagerløsning som Effimat. Den er yderst fleksibel, og den kan tilpasses til lige netop dine behov. En af de mange fordele er den installerede infeed feature, som gør, at den bliver en integreret del af en automations proces.

De mange andre fordele tæller ligeledes en forøgelse af plukhastigheden, pladsbesparelse på op til 85% og mulighed for flere end en Effimat enhed ved siden af hinanden. Plukhastigheden mindskes da lagerstyringssystemet kan tænke systematisk og derved løser den en plukopgave 4 til 5 gange hurtigere end andre traditionelle lagerautomater. I samspil med stregkodescanningen ved opfyldning af emner, giver det færre plukfejl. En lagerløsning fra EffiMat giver i det store billede mindre tidsspild, som medarbejderne kan bruge på andre opgaver. Menneskelige fejl er den største tidsrøver, når det kommer til nye lagerløsninger – det skal I dog ikke tænke på her. Vi står gerne for den nødvendige oplæring. Effimat’s brugervenlige interface hjælper dog godt på vej, da det nemt kan læres af de forskellige medarbejder, der til daglig indgår i produktionen.

Læs meget mere om vores lagerautomater her på siden.

Som tidligere nævnt, er der mulighed for at få flere end en Effimat enhed. Det er med til at sikre dig fleksible lagerløsninger, som vi har mulighed for at skræddersy til dit behov for lager og opbevaring. En enkelt Effimat enhed kan klare op til 200 pluk per time, og 2 Effimat enheder – ja det giver sig selv, de kan klare helt op til 400 emner per time! Selv den bedste traditionelle lagerautomat, kan ikke følge med her.

Du kan både benytte Effimat som en stand-alone lagerløsning eller integrere den som et standardelement for en individuel designede lagerløsning – der er utallige anvendelsesmuligheder og sammen skal vi nok finde den, der passer bedst ind på virksomhedens lager.

Vil du vide mere om fordelene ved Effimat som lagerløsning, kan du læse meget mere om vores produkt EffiMat® her.

Skal vi tage en snak om din mulighed for en skræddersyet lagerløsning i dag? Du kan kontakte vores rådgivningsteam på telefon +45 7199 4800 eller send dem en mail på info@effimat.com.

 

 

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.