Kun tre uger til LogiMAT 2019 – ses vi?

30-01-2019

Den 19 februar løber LogiMAT 2019 af stablen i Stuttgart Exhibition Center. Over 1.600 internationale udstillere vil være at være at finde på messen og det bliver tre fascinerende dage, dedikeret til intralogistik og alle de nye muligheder, som fremtiden bringer. Det overordnede tema for udstillerne er i år integrationen af moderne teknologier og materialer i fremtidsorienterede løsninger, som kan løse udfordringerne der følger med Industri 4.0, ’the internet of things’ og digitalisering.

LogiMAT er fuldt booket af udstillere  i år og alle de 120.000 kvadratmeter, spredt ud over de 10 udstillingshaller, er derfor taget i brug. Et godt fif er derfor at planlægge lidt på forhånd, hvilke udstillere du ønsker at besøge.
Her vil vi selvfølgelig anbefale, at du kigger forbi vores stand: G10 i hal 1.  Her står vores specialister klar til at indgå i en dialog med dig, baseret på vores omfattende produktviden og viden indenfor processer og intralogistik. Sammen med dig, finder vi en løsning som kan løfte både effektiviteten og produktiviteten i din virksomhed til et helt nyt niveau.

Har du endnu ikke sikret dig en billet? Kontakt os og vi sender dig en gratis voucher.

Vi glæder os til at se dig!

Billeder fra LogiMAT 2018 

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.