Velkommen til vores Media Center

Her finder du yderligere information om vores produkter. Her kan downloades brochurer og videomateriale  om de tekniske funktioner på EffiMat® og ClassicMat™, samt brochurer om vores software og services. Du kan også gå på opdagelse i vores galleri over udvalgte kvalitetsinstallationer fra EffiMat Storage Technology A/S, samt få mere information om messer og udstillinger, som vi deltager i.
Hent frit alt det, du har brug for.

 

Brochurer 

Her kan du downloade vores brochurer og få mere teknisk indsigt i både EffiMat® og ClassicMat™, samt vores software og services.

 

 


Videoer

Gå på opdagelse i vores udvalg af videoer og bliv inspireret af de forskellige anvendelses – og integrationsmuligheder som vores EffiMat® og ClassicMat™ tilbyder. Du kan b.la. opleve vores EffiMat® integreret med en robot eller lære mere om, hvordan man opnår en exceptionel plukhastighed.

 

Galleri  

Vores galleri over udvalgte kvalitetsinstallationer. Få et indblik i de utallige muligheder for optimering af lager og produktion, som vores produkter tilbyder.

 

 

Messer og udstillinger 

Her kan du holde dig opdateret på de forskellige messer og udstillinger, som vi deltager i. Vi elsker at møde vores kunder ansigt til ansigt og lige netop derfor vægtes messer og udstilliger højt i kalenderen hos EffiMat Storage Technology A/S. 

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.