EffiCare™ – et professionelt servicekoncept

Fleksibel, pålidelig og kompetent service med vedligeholdelse og overvågning med EffiCare™

EffiCare Service

Servicekonceptet EffiCare™ sikrer en stabil og effektiv drift, minimerer nedetiden og forlænger levetiden på jeres automater.

I servicekoncept EffiCare™ kan I vælge mellem Basis, Udvidet eller en Alt-inklusiv serviceaftale. Pakkerne sammensættes, så jeres ønsker om tryghed, oppetid og responstid matcher jeres behov.

Serviceaftaler giver 24 måneders garanti

Fælles for alle serviceaftalerne er, at de øger garantiperioden på jeres lagerautomater fra 12 til 24 måneder og at servicen gennemføres on-site af branchens mest erfarne serviceteknikere med specialiseret viden om lagerautomater og produktionsmiljøer.

Eget reservedelslager sikrer kort responstid

I EffiMat Storage Technology A/S har vi eget reservedelslager i Danmark. Det betyder, at vores professionelle serviceteknikere kan hjælpe jer hurtigt og effektivt, når uheldet er ude.

I har naturligvis adgang til vores telefonsupport og mulighed for 24/7 fjernadgang på både software og PLC­ niveau i lagerautomaten, så I med proaktiv overvågning kan løse et problem, før det giver nedetid.

Alt-inklusiv serviceaftale

Alt-inklusiv serviceaftale er det rigtige valg for virksomheder, der bruger lagerautomaterne mange timer hver eneste dag og ønsker tryghed og et komplet overblik over økonomien.

I en Alt-inklusiv serviceaftale er alle services, reparationer samt rabat på alle slid- og reservedele inkluderet i prisen, og I har naturligvis prioriteret telefonsupport uden for normal arbejdstid og responstid på kun 4 arbejdstimer i tilfælde af nedbrud i automaterne.

Alt-inklusiv serviceaftale giver tryghed og økonomisk gennemsigtighed

Med en Alt-inklusiv serviceaftale påtager vi os det fulde driftsansvar for jeres automater. Både ved planlagte og uforudsete serviceeftersyn dækker EffiMat Storage Technology A/S alle omkostninger, ligesom der er rabat på alle slid- og reservedele.

I Alt-inklusiv serviceaftalen får I to årlige servicetjek af jeres automater. Det betyder, at I kender alle jeres serviceomkostninger for hele kontraktperioden. Det skaber gennemsigtighed og minimerer jeres risici forbundet med driften af lagerautomaterne.

Serviceaftale garanter oppetid

Hvis det er afgørende for jeres serviceaftale, at automaterne har den maksimale oppetid, garanterer vi med Alt-inklusiv serviceaftalen, at de er i drift i mindst 99,5 % af tiden. De lovpligtige serviceeftersyn planlægges naturligvis, så de generer jeres arbejde og produktion mindst muligt.

Jeres EffiCare™ Alt-inklusiv serviceaftale løber i 2 år og fornys efterfølgende løbende.

Med en Alt-inklusiv serviceaftale får I blandt andet:

 • Garantiperiode på 24 måneder
 • Alle lovpligtige afprøvninger, services og kontroller
 • Garanteret oppetid
 • Rabat på slid- og reservedele inkluderet
 • Prioriteret telefonsupport uden for normal arbejdstid
 • Responstid på 4 arbejdstimer
Udvidet serviceaftale

En Udvidet serviceaftale er det rigtige valg for virksomheder, der ønsker en fleksibel aftale, hvor man betaler en fast pris på både planlagte og uforudsete service- og vedligeholdelsesopgaver.

I en Udvidet serviceaftale får I faste priser på alle service- og vedligeholdelsesopgaver. I har prioriteret telefonsupport inden for normal arbejdstid, en responstid på 4 timer på hverdage og en god rabataftale på alle slid- og reservedele til jeres lagerautomater.

Udvidet serviceaftale eliminerer uforudsete regninger

Med en Udvidet serviceaftale hos EffiMat Storage Technology A/S får I større økonomisk sikkerhed gennem en fastprisaftale på både planlagte og uforudsete service- og vedligeholdelsesopgaver. Det betyder, at I ikke får uforudsete regninger.

En Udvidet serviceaftale giver jer to årlige servicetjek af jeres lagerautomater. Arbejdstiden er inkluderet i jeres aftale, mens I får rabat og gennemsigtige priser på alle slid- og reservedele.

Serviceaftale minimerer nedetid

Vil I sikre en stabil drift, er funktionstest og kontrol af styring og automatik, rengøring og smørring af åbning, samt kontrol af mærkeplad alle vigtige elementer i jeres serviceaftale. Sammen med de lovpligtige serviceeftersyn planlægges test og kontrol naturligvis, så de generer jeres arbejde og produktion mindst muligt.

Jeres EffiCare™ Udvidet serviceaftale løber i 2 år og fornys efterfølgende løbende.

Med en Udvidet serviceaftale får I blandt andet:

 • Garantiperiode på 24 måneder
 • Alle lovpligtige afprøvninger, services og kontroller
 • Rengøring og smørring af åbning
 • Kontrol af mærkeplade
 • Rabat på slid- og reservedele
 • Prioriteret telefonsupport inden for normal arbejdstid
 • Responstid på 4 arbejdstimer på hverdage
Basis serviceaftale

En Basis serviceaftale er det rigtige valg for virksomheder, der ønsker at deres automater bliver serviceret og vedligeholdt efter de lovpligtige kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

I en Basis serviceaftale får I gennemført de lovpligtige afprøvninger, services og kontroller af jeres lagerautomater. Vi tester, smører og justerer alle vitale og bevægelige dele og dokumenterer det hele i jeres servicerapport.

Basis serviceaftale til fast lav pris

Med en Basis serviceaftale betaler I en fast lav pris på service- og vedligeholdelsesopgaver. I har telefonsupport inden for normal arbejdstid og en responstid på 8 timer på hverdage.

En Basis serviceaftale inkluderer ét årligt servicetjek af jeres automater. Arbejdstiden er inkluderet i aftalen, mens I kan købe slid- og reservedele til konkurrencedygtige priser. Kører jeres automater meget, f.eks. i forbindelse med toholdsskift, kan I tilkøbe ekstra service og vedligehold af jeres lagerautomater.

Basis serviceaftale øger garantien fra 12 til 24 måneder

Når I vælger en Basis serviceaftale, forlænger I helt automatisk garantiperioden fra 12 til 24 måneder. Det giver tryghed, og er en god økonomisk forsikring, hvis lagerautomaten, mod forventning, går i stykker.

Jeres EffiCare™ Basic inklusiv serviceaftale løber i 2 år og fornys efterfølgende løbende.

Med en Basis serviceaftale får I blandt andet:

 • Garantiperiode på 24 måneder
 • Alle lovpligtige afprøvninger, services og kontroller
 • Smøring og justering af bevægelige dele
 • Kontrol af køleluft til styretavle
 • Konkurrencedygtige priser på slid- og reservedele
 • Telefonsupport inden for normal arbejdstid
 • Responstid på 8 arbejdstimer på hverdage
Vil du vide mere om EffiCare™?

Leder I efter et professionelt servicekoncept, der sikrer en effektiv og stabil drift, minimal nedetid og forlænger automaternes levetid?

Vælg Alt-inklusiv, Udvidet eller en Basis serviceaftale alt afhængig af jeres behov.

 

Kontakt vores rådgivningsteam på

+45 7199 4800

info@effimat.com

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.