Ses vi til FDIH logistikkonference d. 8 november?  

19-10-2018

Om lige knap 3 uger vil vi være at finde i Fredericia, hvor vi er udstillere på FDIH logistikkonference 2018. Her samles logistik og e-handelsfolk fra hele landet, for at diskutere udfordringer og løsninger målrettet danske e-handelsvirksomheder. E-handel vokser sig blot endnu større og konferencen er for dig, som ønsker at holde dig opdateret på fremtidens logistikløsninger, den skærpede konkurrence og så kommer du til, at være helt skarp på nye trends.  

Konferencen er især målrettet dig, som er ledende medarbejder i en e-handelsvirksomhed eller er ansvarlig for/medarbejder med logistik og lager. Men vi vil også stærkt anbefale at deltage, hvis man blot er interesseret i det sidste nye indenfor logistikløsninger, da konferencen vil sende dig hjem med en masse interessant viden og nyheder indenfor den spændende verden af e-handel.  

e-commerce logistic

Så tag med og mød os til en dag fyldt med inspiration, ekspertråd og muligheden for at netværke med ligesindede indenfor din egen branche. Vi står klar til at snakke med dig om lige præcis dine e-handelsudfordringer og vil foreslå konkrete løsninger, samt give gode råd.   

Konferencen finder sted i Fredericia d. 8 november 2018, hos DAO365 i deres lagerhal.  

Alle FDIH medlemmer kan deltage gratis, og selvom du ikke er medlem, kan du stadig sikre dig en gratis billet. Klik HER 

Vi ser frem til at se jer.

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.