Transport 2019 med et logistisk touch.

05-03-2019

Den 21.-23. marts finder Transport 2019 sted i Messecenter Herning. Messen er Skandinaviens største transportmesse, med mere end 350 udstillere. Et af hovedformålene ved Transport 2019, for os, er at søge ny inspiration. Vi kigger altid på nye muligheder, og fordi vores produkter er meget alsidige, eksisterer der utrolig mange muligheder for integrationer i mange forskellige brancher.

 

 

 

Vi deltager på Transport 2019 fordi vi er nysgerrige på markedet og dets behov, og vi tror på, at vi har noget innovativt vi kan byde ind med, i forhold til logistik, både internt og eksternt.

Vores EffiMat® er relevant hvis man ønsker at optimere ens materialeflow eller opnå en mere effektiv håndtering af smådele. Hvis man i stedet søger en løsning der kan håndtere større dele, vil det være vores ClassicMat™ være den rette løsning.

Vores produkter er ikke kun tiltænkt et formål, men er en ideel løsning for mange forskellige segmenter og flere forskellige situationer, i relation til logistik. Læs om vores cases, og lær mere omkring de forskellige muligheder.

Vi håber på at se jer på vores stand, hvor vi deltager sammen med Combilift, her vil vores specialister kunne fortælle om alle de muligheder, som vores løsninger har, og hvordan de netop kan give jeres virksomhed værdi.

Her kan du læse mere om Combilift – lifting innovation, og hvis du ønsker at deltage på messen, kan du her bestille din billet til Transport 2019.

Vi glæder os til at se dig.

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.