Tre centrale udfordringer i Supply Chain Management & hvordan man kan løse dem

08-04-2019

Supply Chains vokser i kompleksitet for hvert sekund der går og hvordan klæder man sin virksomhed fornuftigt på til en fremtid i en ny verden?
Vi forsøger at kaste lys over nogle af de mest markante udfordringer, som Supply Chain Management står overfor lige nu, samt hvordan man eventuelt kan løse disse udfordringer.

1. Forbrugerne forventer en hurtig levering og en rimelig pris
Virksomheder outsourcer deres supply chain til udlandet, for at kunne imødekomme forbrugernes forventninger til lave priser. Men globale leverandører betyder ofte forlængede leveringstider, så alt imens det kan give en mere omkostningseffektiv supply chain, kan det også resultere i, at forbrugernes forventninger om en hurtig levering er svære at imødekomme.

2. Globale leverandører kan betyde et tab af kontrol
Længere leveringstider kan resultere i et lavere niveau af kontrol. Er man som virksomhed afhængig af globale leverandører, har man ofte ikke det samme overblik. Et højt niveau af præcision er også essentielt når det kommer til forbrugetilfredshed og outsourcer man dele af supply chain til udlandet, kan det forhøje risikoen for fejl.

3. Forventningen til innovation
Produkter har en kortere livscyklus, fordi markedsefterspørgslen er konstant foranderlig og forbrugerne forventer kontinuerlig innovation. Skal produktegenskaber forbedres, kræver det ofte en omstrukturering af virksomhedens supply chain, hvilket er en endnu mere kompleks opgave, hvis dele af supply chain er outsourcet.

En samlet og automatiseret supply chain
Vi tror på, at virksomheder kan opnå væsentlige fordele ved at insource eller bibeholde hele deres supply chain i Danmark. For at skabe en omkostningseffektiv supply chain uden outsourcing foreslår vi, at man etablerer en supply chain hvor fleksibel og innovativ automatisering er den essentielle kerne.

Vil du vide mere om, hvordan automatisering kan være fordelagtig for din supply chain og virksomhed? Så kontakt vores Area Sales Manager – Søren Agerbæk på sag@effimat.com

Vi deltager i ProMat messen i Chicago fra d. 8-11 april. ProMat handler om at tage supply chain til det næste niveau og vi glæder os til at blive inspireret og tage del i spændende samtaler.

Du kan også gå på opdagelse i vores produkter, EffiMat® og ClassicMat™.

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.