Vi introducerer en nyt koncept!

30-05-2018

EffiPeople: 8 spørgsmål med Dennis Boehme

Hjertet i vores virksomhed er vores medarbejdere. Vores arbejdsmiljø (og vores virksomhed generelt) er under konstant udvikling, hvilket betyder at man som enkel medarbejder er med til at forme virksomheden og sætte dagsordenen. En af de mest markante karakteristika ved vores EffiMat team, er den store diversitet. En masse forskellige kulturer og verdenssyn er repræsenteret, hvilket giver en god dynamik.

Vi vil gerne give jer et indblik i de mennesker, som får EffiMat til at fungere hver eneste dag og derfor har vi besluttet os for, at påbegynde et nyt koncept: EffiPeople: 8 spørgsmål! Det er et meget simpelt koncept, men vil forhåbentligt give jer en bedre idé om, hvem vores dygtige medarbejdere er og hvordan de hver især bidrager til rejsen her hos EffiMat. Vi kommer til at lave en masse runder med forskellige temaer og denne runde er ret ”klassisk” – bare lige for at få en solid start!

Dennis Boehme har været så venlig at sige ja til, at være vores allerførste hovedperson og får dermed lov til at kick-starte Effipeople – lad os gå i gang!

Dennis BoehmeHej Dennis! Lad os starte med en af de lette: hvornår blev du en del af EffiMat?

Hej! Jeg blev en del af EffiMat for snart halvandet år siden.

Og hvad er din stilling hos EffiMat?

Jeg arbejder som Global Project Manager.

Hvilke slags opgaver beskæftiger du dig normalt med i løbet af en arbejdsdag?

Jeg har nogle forskellige fokusområder. Jeg planlægger og koordinere projekter i relation til bestilte maskiner og deres installationer, men også udviklingsrelaterede projekter. Udover det gør jeg også det samme i forbindelse med service/vedligeholdelses besøg hos kunder. 

Hvad er din absolut yndlingsting ved dit job?

Min yndlingsting… Jeg kan virkelig godt lide, at jeg har en interface funktion, hvilket betyder at jeg er I kontakt med kunder og alle involverede afdelinger indenfor EffiMat. Udover det, har jeg ofte også mulighed for at hjælpe med, at forbedre og redefinere procedurer og templates.

Hvis du skulle beskrive atmosfæren i EffiMat med tre ord – hvilke skulle det så være?

Venlig!
Alsidig!
Udfordrende!

Hvilke tre ting er absolut nødvendige for dig, for at komme igennem din arbejdsdag? (Kaffe, måske?)

Mit hoved! Og også en eller anden form for struktur, samt det at kunne tale med mine kollegaer.  

Lad os snakke lidt om, hvor fin Fyn er! Hvad kan du godt lide ved Odense og hvorfor er det godt at arbejde/ bo her?

Odense er spændende fordi der sker en virkelig stor udvikling i byen lige nu! Der er kommet to nye street food haller, der kommer snart en letbane og så er der mange events og festivaller henover forår og sommer. Udover dette, har Odense en god placering i Danmark. Det er tæt på København – og lufthavnen! Samt Aarhus, Tyskland og Sverige. Odense er en hyggelig by med gode barer, restauranter og shopping muligheder.

Vi har næsten allerede nået slutningen af vores første omgang EffiPeople, MEN til allersidst… Kan du dele en fun-fact om dig selv?

Ja! Jeg elsker film, tegneserier, manga osv. Det er vigtigt at holde barnet indeni dig selv i live!

Det var vores første udgave af EffiPeople – 8 spørgsmål! Vi håber, at i kunne lide det, for det her er blot begyndelsen! Vi er tilbage næste uge med en ny runde af EffiPeople og indtil da, vi vil bare ønske jer en god weekend og foreslå, at I følger Dennis’ råd om, at holde jeres indre barn i live og går ud og nyder foråret!

Vi ses!

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.