Virksomhedsprofil

EffiMat Storage Technology A/S blev grundlagt i 2011. Den nuværende ledelse består af Jørgen Flemming Ladefoged, grundlægger og CEO, samt Karl Hvingelby, Direktør og CFO. Virksomheden er ejet af ledelsen, Vækstfonden VF Venture og Danfoss aktionær Peter Mads Clausen via selskabet PMC Star Aps.

Vi har i omegnen af 40 ansatte og vores medarbejdere kommer fra hele verden. Vores arbejdsmiljø bærer præg af dette, i form af et højt niveau af diversitet og inspirerende forskelligheder. Vi er en ambitiøs virksomhed i konstant udvikling og med et internationalt mindset. Vores strategi er langsigtet og baseret på erfarne og dygtige medarbejdere indenfor intralogistik området.

Vi har hovedkontor i Tietgenbyen, Odense – en helt unik placering. Odense har fået tilnavnet ”Robotic Valley” og robotmiljøet på Fyn er både pulserende og inspirerende. Selvom vores base er at finde i den fynske hovedstad, kommer vi i den grad også udover Danmarks grænser – vi er tilstede i 15 lande verden over i kraft af vores installationer og samarbejdspartnere.

Vores kerneværdier er:

  • FAST – Vores produkter er kendetegnet ved hastighed
  • FLEXIBLE – Vores produkter er fleksible i anvendelse
  • FUN – Relationer og en positiv attitude gør en reel forskel
  • Med EXCELLENT QUALITY som grundlaget for alting.

 

“EffiMat Storage Technology A/S leverer kundespecifikke
løsninger til håndtering og lagring af småvarer”

 

Vi producerer og leverer automatiske og fleksible løsninger, til håndtering og lagring af småvarer og  har sat nye standarder for plukhastighed, pluksikkerhed, kvalitet, driftsikkerhed og fleksibilitet. Vores navn stammer fra vores nøgleprodukt, den revolutionære EffiMat®. Mulighederne for lageroptimering er altid udgangspunktet for vores arbejde og vi stræber efter at forhøje effektiviteten på alle størrelser af virksomheder med automatiserede pluksystemer af høj hastighed. Vores produkter og rådgivning er løsninger til mange af de lager-og logistik udfordringer virksomheder møder i dagligdagen. Alle vores løsninger laves specifikt til kunden og er derfor helt unikke. Vores produktsortiment består af EffiMat® ClassicMat™ og EffiSoft™.

 

Produktportefølje 

EffiMat® er den nye generation af lagerautomater med en meget høj plukhastighed. Med revolutionerende teknologi og hastighed, er EffiMat® ideel til håndtering og lagring af småvarer. Læs mere her.

ClassicMat™   er en traditionel lagerautomat. ClassicMat™ er ideel til lagring og håndtering af store eller meget tunge varer og tilbyder en række fordele i forhold til andre traditionelle lagerautomater. Det er en af de hurtigste traditionelle lagerautomater på markedet. Læs mere her. 

EffiSoft™ er vores software til lagerstyring, som kan optimere både effektivitet,  styring og det interne vareflow. EffiSoft™ har enkel integration til ERP systemer som SAP, Microsoft AX og NAV, samt stort set alle andre ERP systemer.

Vores stærke teknologi er byggestenen i lageroptimering, men vi ser altid på helheden. Vi tilbyder derfor både integrerede løsninger eller enkelte produkter, alt efter kundens specifikke behov.

EffiMat Storage Technology A/S er grundlagt med en vision om at skabe den bedste lagerautomat målt på hastighed, kvalitet og fleksibilitet.
Vil du vide mere eller bestille en gratis analyse?

 

Du er altid velkommen til at kontakte os
Telefon: (+45) 7199 4800
E-mail: info@effimat.com

 

Udfyld kontaktformularen her, og vi kontakter dig for en nærmere dialog og mere information.

Kontakt os

EffiMat Storage Technology A/S
Link til kort

CVR:
CVR nummer: 34046468

Fakturering:
Alle fakturaer til EffiMat Storage Technology ud over fakturaer pr. EDI skal sendes til mailadressen: invoice@effimat.com

Bank og betalingsinformation:
Middelfart Sparekasse
Bank konto: 0755-3225246776
IBAN: DK9807553225246776
BIC: KRONDK22

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.