Vores hjerte banker for det højteknologiske økosystem 

14-06-2018

Her hos EffiMat Storage Technology A/S har vi aldrig lagt skjul på, at det absolut ikke er et tilfælde at vi er placeret lige her i Odense:

Vi vil gerne fortælle lidt mere om vores kærlighed for dette særlige epicenter: en lille ode til  ”Robotic Valley” om man vil. Vi finder det ret essentielt for vores udvikling og succes som virksomhed, at vi er en del af det her innovative mekka. Det er nemlig en stor del af vores inspiration og motivation, at vi er omgivet af et hav af virksomheder indenfor samme genre, som på hver sin måde formår at biddrage til udviklingen.  

Odense Robotics kan defineres som værende det bankende hjerte i ”Robotic Valley” og er samlingspunktet og den kollektive, overordnede titel for det højteknologiske økosystem som blandt andet udgøres af alle robot- og automationsvirksomhederne, leverandører, uddannelse og research faciliteter – over 120 virksomheder af en del af Odense Robotics  og vi kan stolt erklære, at vi er en af dem! Vores plads i dette helt særlige økosystem gør, at vi som ambitiøs virksomhed har alle mulige foranstaltninger for at kunne vokse og udvikle os. Denne udvikling sker side om side med de andre virksomheder – vi bidrager til hinandens vækst og gør hinanden stærkere.  

 Vi vil også gerne nævne Syddansk Universitet og uddannelsesinstitutioner generelt som en vigtig faktor for både os som virksomhed og ””Robotic Valley”. Det er ikke nogen hemmelighed, at der er rift om den dygtige arbejdskraft indenfor robot- og automationsområdet. Derfor går vi også meget op i, at synliggøre os i studiemiljøet, samt indgå i meningsfulde samtaler med studerende, forskere og undervisere. Vi er også imponerede over den store indsats som Syddansk Universitet yder i forhold til networking og innovation. For et par uger deltog vi i åbningen af deres nye Industry 4.0 Lab, hvilket var en inspirerende eftermiddag fyldt med interessante samtaler og vi er sikre på, at det nye Lab kommer til at spille en markant rolle i fremtiden.  

 Hos EffiMat Storage Technology A/S er vi meget bevidste om, at man som virksomhed er afhængig af sit netværk og at man som hovedregel er stærkere sammen. Derfor denne lille hyldest til Odense og vores helt særlige økosystem. Vi glæder os til fremtiden og til at se hvad denne rejse bringer.  

 Har du lyst til at læse mere om Odense Robotics?

Klik HER. 

Eller hvad med det nye Industry 4.0 Lab på SDU? Klik HER 

 Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvad det er vi er specialiserede i hos EffiMat Storage Technology A/S, kan du læse om vores produkter HER. 

Fra da vi deltog i åbningen af Industry 4.0 Lab på Syddansk Universitet  

 Vi ønsker dig en god dag!  

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.