VÆKST DIN FORRETNING
MED EFFIMAT

EFFIMAT hjælper dig med at indfri dit forretningspotentiale med et optimeret lagerstyringssystem

Hos EFFIMAT er vi drevet af data og indsigt. Enhver EFFIMAT-løsning er unik og tilpasset lokale forhold, behov og potentiale. Vi sætter os ind i dine visioner og forretning, økonomi, pladsmuligheder og produktionsflow.

1.

Boost din virksomhed med EFFIMAT

Vi tager afsæt i faktorer som areal, ordrelinjer, ressourcer og belægningsgrad. Ved at analysere dine lagerdata arbejder vi sammen med dig om at finde den bedste lager- og plukkeløsning til dine behov. Du modtager et detaljeret budget for løsningen, inklusive drifts- og serviceaftaler samt en ROI-beregning.

2.

Gentænk rum og hastighed for din lager- og plukkeeffektivitet

EFFIMAT sikrer en gnidningsfri installationsproces, sørger for nødvendige tilpasninger og integrationer og tilbyder træning af dit personale.

 

3.

Dyrk dine forretningspotentialer med EFFIMAT

Vores sikre online support og samarbejdsaftale tilbyder konstant overvågning af din EFFIMAT-løsning. Det hjælper med at forhindre nedbrud i produktionen gennem fjernfejlfinding, servicetjek og en 24/7 hotline.

EFFIMAT holder dig opdateret på nye muligheder gennem løbende produktudvikling og inspirerer til yderligere forbedringer og automatisering.

Din EFFIMAT-løsning er dynamisk og designet til at kunne udvikle sig i takt med din virksomheds vækst

Peder Villemoes

CEO