SKRÆDDERSYET TIL
HOSPITALSSENGE

E/Porter

Specialiseret opbevarings- og transportmodul skræddersyet til hospitalssenge

At drive et moderne hospital kan på mange måder sammenlignes med at drive en industrivirksomhed. Strømlining af de interne processer og optimal udnyttelse af menneskelige ressourcer er vigtige elementer i at reducere driftsomkostningerne. 

EFFIMAT bidrager til dette ved at tilbyde en række lager- og transportmoduler designet til at minimere behovet for manuel transport af varer, senge og sterilt udstyr på hospitalet.

Centralisering af sengeopbevaring i et særskilt modul sparer manuel håndtering og eliminerer behovet for lokale bufferlagre, der normalt er fordelt på hospitalets etager.

E/Porter gør det muligt for supply chain management at kontrollere distributionen af senge til tiden og i det rigtige antal. Samtidig er det enkelt at holde et overordnet overblik på den samlede tilgængelighed af rene/snavsede senge.

E/Porter hjælper til i udviklingen med at forbedre effektiviteten på hospitaler ved at adskille personale og materialer. E/Porter hjælper med at eliminere flaskehalse under spidsbelastning og frigør dermed personalet til at fokusere på andre vigtige opgaver.

Selvom E/Porter kun udgør en mindre del af den samlede logistikhåndtering på et hospital, har den en betydelig indvirkning på at sænke driftsomkostningerne sammenlignet med traditionel sengelogistik.

Det forventede investeringsafkast (ROI) for E/Porter er omkring 5 år.

 

E/Porter specialised storage and transport module tailored for hospital beds

Ole Mentz

Sales Manager Hospitals

EFFIMAT er en skalerbar og progressiv lagerpartner

En sikker og langtidsholdbar investering for alle virksomheder, som håndterer ordrer med flere ordrelinjer og mindre emner. EFFIMAT kan både fungere som en selvstændig løsning og føjes til et eksisterende lager- og plukkeflow

Tilføj kompakt kapacitet

Effimat 4 + E/Compact

Tilføj fleksibilitet i høj hastighed

Effimat 4 + E/Classic

Tilføj intelligent service

Tilpasset din forretning