Ejner Hessel vælger ClassicMat™ til fremtidens bilhus

Ejner Hessel i Aarhus har bygget landets største og mest avancerede Mercedes-Benz center med automatisk indskrivning, to ClassicMat™ lagerautomater, robotstyring, vægsimulator med konfigurator og et komplet AMG Performance Center.

Pladsbesparende, hurtige og robuste lagerautomater giver effektiv ordrehåndtering

I EffiMat Storage Technology A/S er vi stolte af at have leveret to ClassicMat™ lagerautomater til det avancerede Mercedes-Benz bilhus. Den dansk designede og producerede ClassicMat™ er optimeret til kompakt lagring af mange emner, og med sin letvægts liftkonstruktion og PLC-styring er det en af de hurtigste traditionelle lagerautomater på markedet.

”Med vores to nye ClassicMat™ lagerautomater kan vi udføre værkstedsarbejdet mere effektivt og dermed give kunderne en hurtigere og bedre service. Lagerautomaterne mindsker mekanikernes ventetid, idet plukningen af reservedelene sker smart, hurtigt og effektivt i lagerautomaten, når vi taster bilen ind i systemet”, forklarer Sandy Falkenberg, der er indkøbschef i Ejner Hessel A/S.

”ClassicMat™ lagerautomaterne har også den store fordel, at de reducerer behovet for gulvplads til lager betragteligt. De to automater har et footprint på i alt kun 25 m2. Skulle reservedelene stå på et helt traditionelt lager, ville det kræve mindst 250 m2 gulvplads”, understreger indkøbschefen.

Banebrydende integration med autobranchens ERP-system Autoline

Lagerstyringssystemet EffiSoft™ LOGIA fra Logimatic styrer de to ClassicMat™ lagerautomater og er integreret med Autoline, der er Ejner Hessels ERP-system.
”Den smarte integration med vores ERP-system gør arbejdet på værkstedet endnu mere effektivt. Alle planlagte servicejobs kan forbedredes dagen før, så reservedelene er klar, når mekanikerne skal bruge dem. Kommer der en bil ind akut, registrerer vi den i Autoline. Bestillingen af reservedele sendes automatisk videre til EffiSoft™ LOGIA, så lageret kan plukke de nødvendige reservedele til værkstedet. Systemet er effektivt og giver en kort responstid”, forklarer Sandy Falkenberg.

Vil du læse mere om Ejner Hessel´s succes historie ?

Du kan downloade den fulde tekst her.

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.