EFFIMAT nytænker rum og hastighed i kompakte lager- og plukkeløsninger; mere effektivitet på mindre plads

Vi er EFFIMAT Storage Technology A/S

EFFIMAT løsninger er udviklet og produceret i Danmark. Vi startede i 2011 og er i dag repræsenteret i 50 lande. Vi er et ungt team præget af høj faglighed, fremsyn, ambitioner og stort drive. Vores beslutningsprocesser er korte og vores kultur er uhøjtidelig, fordomsfri, åben og nysgerrig.

Vores verdensomspændende netværk af EFFIMAT-partnere har via salg og servicering hos kunder tæt føling med markedet. Derfor har EFFIMAT altid fingeren på pulsen omkring tendenser, udviklingsbehov og innovationsmuligheder.

 

EFFIMAT er fremtidens opbevarings- og plukkeløsninger

EFFIMAT er et stolt medlem af Odense Robotics – Danmarks førende robot- og droneklynge. Her summer det af virksomheder, læreanstalter og af partnere, der arbejder på nytænkende projekter. De tætte relationer, projekt- og udviklingssamarbejder hjælper os med at accellerere vores egen vækst og innovation.

Maksimer din lagereffektivitet

Opdag, hvordan et lavt energiforbrug, høj holdbarhed og fleksibilitet kan revolutionere din lagerløsning.


Ledige stillinger

Afdelingsleder
Job – Afdelingsleder i Odense | Randstad Denmark


EFFIMAT er en skalerbar og progressiv lagerpartner

En sikker og langtidsholdbar investering for alle virksomheder, som håndterer ordrer med flere ordrelinjer og mindre emner. EFFIMAT kan både fungere som en selvstændig løsning og føjes til et eksisterende lager- og plukkeflow

Download brochure

Udfyld formularen og modtag vores brochure på e-mail. Her får du mere at vide om EFFIMAT og hvordan du kan optimere din lagerløsning.