“EffiMat Storage Technology leverer kundespecifikke løsninger til håndtering og lagring af småvarer”

EffiMat Storage Technology A/S producerer automatiske og fleksible lager-, produktions- og distributionsløsninger. Navnet stammer fra vores nøgleprodukt, den revolutionære EffiMat®. Mulighederne for lager- og produktionsoptimering er altid udgangspunktet for vores arbejde. Vores produkter og rådgivning er løsninger til mange af de lager og logistik udfordringer virksomheder møder i dagligdagen. Alle vores løsninger laves specifikt til kunden, og er derfor helt unikke.

Vores produkt portefølje inkluderer:

EffiMat® er den nye generation af lagerautomater der med meget høj plukhastighed og præcision er velegnet i produktions og distributions miljøer. Med revolutionerende teknologi og hastighed, er EffiMat® ideel til håndtering og lagring af småvarer. Læs mere HER.

ClassicMat™  er en traditionel lagerautomat. Classicmat™ er ideel til lagring og håndtering af store eller meget tunge varer og tilbyder en række fordele i forhold til andre traditionelle lagerautomater. Det er en af de hurtigste traditionelle lagerautomater på markedet. Læs mere  HER.

EffiSoft™ er vores software til lagerstyring, som kan bidrage væsentligt til effektivitet, styring og et effektivt internt vareflow. EffiSoft™ har enkel integration til ERP systemer som eksempelvis SAP, Microsoft AX og NAV.

Vi ser på helheden og vores stærke teknologi er blot en af byggestenene i lageroptimering.  Vi tilbyder derfor både integrerede løsninger eller enkelte produkter, alt efter kundens specifikke behov.

 Vores kerneværdier:

  • FAST – Vores produkter er kendetegnet ved hastighed 
  • FLEXIBLE – Vores produkter er fleksible i anvendelse 
  • FUN – relationer og en positiv attitude gør en reel forskel
  • Med EXCELLENT QUALITY som grundlaget for alting

For os er en løsning leveret med succes når en forretningsmæssig problemstilling er løst med et målbart udbytte. Vores strategi er langsigtet, international, ambitiøs og baseret på meget erfarne mennesker inden for intralogistik området. Vi er ejet af ledelsen, Vækstfondens VF Venture samt Danfoss aktionær Peter Mads Clausen via selskabet PMC Star Aps.

EffiMat Storage Technology A/S er grundlagt med en vision om at skabe den bedste lagerautomat målt på hastighed, kvalitet og fleksibilitet.
Vil du vide mere om EffiMat eller bestille en gratis analyse?
Kontakt vores rådgivningsteam.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os
Telefon: (+45) 7199 4800
E-mail:
 info@effimat.com

 

Udfyld kontaktformularen her, og vi kontakter dig for en nærmere dialog og mere information.

Kontakt os

EffiMat Storage Technology A/S
Link til kort

CVR:
CVR nummer: 34046468

Fakturering:
Alle fakturaer til EffiMat Storage Technology ud over fakturaer pr. EDI skal sendes til mailadressen: invoice@effimat.com

Bank og betalingsinformation:
Middelfart Sparekasse
Bank konto: 0755-3225246776
IBAN: DK9807553225246776
BIC: KRONDK22

Vil du vide mere? Kontakt vores team af specialister.